Bob 25.12.2005 11:17
Pytanie dotyczy dni objętych postem zupełnym kiedy są dwa posiłki skromne i do syta. Jeżeli ktoś gotuje jedzenie na przykład na wigilię, to jak ma się zachować doprawiając: czy może spróbować, żeby wiedzieć np. ile pieprzu dodać albo ile posolić? czy też ma w niepewności podać na stół?
niedz. | pon. | wt. | śr. | czw. | pt. | sob. |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |